Huisregels

Huisregels tijdens uw verblijf in onze accommodatie

 

1. Direct na aankomst meldt de huurder zich bij de beheerder voor de afwikkeling van formaliteiten en het afgeven van een lijst met namen en adressen van de deelnemers.

2. 's Morgens voor 8.00 uur en 's avonds na 23.00 uur is het rustig. Activiteiten na 233.00 uur wordne in overleg met de beheerder gedaan.

3. Radio's e.d. zijn alleen toegestaan in het dagverblijf, niet op de slaapkamers. Ook niet op het buitenterrein!

4. Op last van verzekeringsvoorwaarden en brandveiligheidseisen mogen stapelbedden niet verplaatst worden. Dit geldt ook voor kleerkasten. Matrassen en kussens laat u op de bedden liggen.

5. Het is verboden op de slaapkamers te roken 

6. Het maken van open vuur is niet toegestaan. Ook niet door middel van vuurkorf of dergelijke

7. Tijdens uw verblijf dient u het huis en het buitenterrein dagelijks schoon te houden. Uw afval deponeert u in de daarvoor bestemde container. glas in de glasbakjes, papier en karton s.v.p apart houden.

8. Huisdieren worden niet toegelaten

9. U kunt iedere dag onaangekondigd controle verwachten op de naleving van deze regels.

10. De beheerder aanvaard geen enkele aansprakelijkheid. Het gebruik van speeltuintoestellen is voor eigen risico.

11. De beheerder heeft het recht personen de toegang tot het terrein te weigeren zonder opgaaf van redenen. Tevens kan hij personen gelasten de accommodatie of het terrein te verlaten, indien dit het algemeen belang is.

12. Na afloop van de huurperiode wordt de accommodatie bezemschoon achtergelaten. De keuken dient u echter wel grondig schoon te maken. De vaatawasser dient bij vertrek leegt te zijn! Na controle door de beheerder kunt u vertrekken