Over Weltevreden

Genieten van de zon of lekker uitwaaien op het strand? In de afgelopen jaren is het strand van Oostkapelle meerdere keren uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland en dit prachtige strand bevindt zich op ongeveer 2500 meter van Vakantieoord Weltevreden!

In de omgeving van de groepshuizen van Weltevreden kunt u heerlijk fietsen en wandelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u de uitgezette fietsroutes rijden door bijvoorbeeld het bijzonde mooie gebied de Mantelinge of op ontdekking gaan langs de vele dorpjes (met de karakteristieke kerktorens) die Walcheren rijk is. Maar u kunt ook heerlijk wandelen door de Mantelinge of het voormalig waterwingebied Oranjezon. Wist u trouwens dat u vanaf Oostkapelle helemaal naar Domburg of de Stormvloedkering (Delta werken) kunt lopen over het strand?

In Oostkapelle is van alles te beleven; er is een midgetgolfbaan en een manége. U kunt de kerktoren beklimmen (alleen op afspraak), vliegerles nemen aan het strand.

Een klein stukje verder vindt u:

  • Het Veerse Meer om te surfen, te zeilen of te waterskiën
  • Het historische stadje Veere 
  • Monumentenstad Middelburg
  • Westkapelle met zijn beroemde zeedijk, vuurtoren en poldermuseum 
  • Vlissingen met zijn boulevard, Arsenaal en Muzeeum 
  • Waterland Neeltje Jans met de Stormvloedkering 
  • Verder zijn er verschillende kaasboerderij (zowel met koeien als schapen), nog in werking zijnde molens met een keur aan zelfgemalen produkten en nog veel meer ...

Bij het maken van uw programma helpen wij u graag verder. Wij kunnen bijvoorbeeld het bezoek aan een attractie voor u regelen!

Afstand naar het strand: 2,5 km.
Er is een bushalte op 1 kilometer afstand.
Het dichstbijzijnde treinstation is dat van Middelburg op 10 km. afstand.